Uniek Project in Aanbouw

Update Zondag 20 Juni

Altijd fijn als een cliënt je vrij laat in keuze materialen en componenten uitgaande van je expertise! Dit was het geval bij dit grootschalige project alwaar een woonhuis compleet werd gestript en vervolgens naar nieuwe inzichten en wensen weer werd opgebouwd.Vorig jaar zomer rond deze tijd was ik mij aan het verdiepen in de juiste keuzes aan materialen v.w.b electra en akoestiek. Nu is dit project in afrondende fase en speelt bijna alle audio. ‘Spelen is bijna een understatement!  Het klinkt ( nu al ) fabuleus!  Mijn Whatsapp laat zich vandaag met regelmaat horen. De gelukkige eigenaar beleefd geweldige muzikale momenten en valt van de ene in de andere verbazing ?. Hoe gaaf is dit!


Enige tijd terug poste ik foto’s op mijn Facebook pagina van dit grootschalige project in aanbouw. Inmiddels gaat de opbouw van het destijds compleet gestripte pand gestaag door en komt er ( prachtig! ) zicht aan het einde van de tunnel. 

Afgebeeld:  Eetwoonkeuken in opbouw.

Peter Chattelin Audio & Consultancy is verantwoordelijk binnen dit project voor de elektriciteit voorziening, akoestiek beheersing installatie en afregelen van high-end audio. Geweldig om hier in mee te mogen denken!